NBPB

Over NBPB

Steeds meer mensen doen een beroep op anderen om hen te ondersteunen bij het oplossen van financiele problemen of het voeren van hun administratie. Waar dit niet in de kring van familie of vrienden kan worden opgelost, wordt steeds vaker een beroep gedaan op professionele ondersteuning. Deze vraag brengt steeds meer aanbieders van deze dienstverlening op de markt. Bewindvoering is een vak en vereist daarmee specifieke kennis en vaardigheden om de dienstverlening op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te brengen en te houden.

De NBPB richt zich op professionele bewindvoerders en probeert te voldoen aan die behoefte. De vereniging biedt de mogelijkheid om als bewindvoerder kennis en ervaring te delen en het beroep verder te professionaliseren.

Als zodanig wil de NBPB een waarborg bieden voor de kwaliteit van haar leden. Uiteindelijk zal dit moeten leiden tot certificering van excellente bewindvoerders.

Lees verder

NIEUWS

 • Lees verder03-08-2017

  Landelijke koepel voor b

  Maandag 26 juni 2017 hebben de voorzitters van de brancheverenigingen (mevr...

  Lees verder
 • Lees verder01-08-2017

  Nieuwe formulieren voor

  Wij hebben een mail ontvangen van de Rechtbank over de nieuwe formulieren voor b...

  Lees verder

lid worden

Dien hier een verzoek om lid te worden van de NBPB. Om voor het volwaardig lidmaatschap in aanmerking te komen dient men werkzaam te zijn bij een...

aanmelden

FAQ

Heeft u vragen? Wij krijgen iedere dag vele vragen binnen en mogelijk is deze hier al beantwoord. Bekijk daarom hier onze FAQ

Bekijk FAQ

Voor leden