NBPB

Over NBPB

Steeds meer mensen doen een beroep op anderen om hen te ondersteunen bij het oplossen van financiele problemen of het voeren van hun administratie. Waar dit niet in de kring van familie of vrienden kan worden opgelost, wordt steeds vaker een beroep gedaan op professionele ondersteuning. Deze vraag brengt steeds meer aanbieders van deze dienstverlening op de markt. Bewindvoering is een vak en vereist daarmee specifieke kennis en vaardigheden om de dienstverlening op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te brengen en te houden.

De NBPB richt zich op professionele bewindvoerders en probeert te voldoen aan die behoefte. De vereniging biedt de mogelijkheid om als bewindvoerder kennis en ervaring te delen en het beroep verder te professionaliseren.

Als zodanig wil de NBPB een waarborg bieden voor de kwaliteit van haar leden. Uiteindelijk zal dit moeten leiden tot certificering van excellente bewindvoerders.

Lees verder

NIEUWS

 • Lees verder11-10-2017

  PKI certificaat

  Onderhandelingen collectief PKI certificaat (met korting) Aan het einde van 2...

  Lees verder
 • Lees verder11-10-2017

  Juridisch abonnement

  Maak gebruik van het juridische abonnement bij Legal8!  De NBPB heeft mo...

  Lees verder

lid worden

Dien hier een verzoek om lid te worden van de NBPB. Om voor het volwaardig lidmaatschap in aanmerking te komen dient men werkzaam te zijn bij een...

aanmelden

FAQ

Heeft u vragen? Wij krijgen iedere dag vele vragen binnen en mogelijk is deze hier al beantwoord. Bekijk daarom hier onze FAQ

Bekijk FAQ

Voor leden