skip to Main Content

Schuldhulp.webis.nl/inloggen is niet meer bereikbaar. Ga voor het aanmaken van een dossier of het maken van wijzigingen naar de website Onvermogenportaal.nl. Alle accounts van Webis Schuldhulp en Webis Bewind zijn meegenomen naar het Onvermogenportaal. U kunt inloggen met uw gebruikelijke email-adres. Wel moet u de eerste keer gebruik maken van de “wachtwoord vergeten” functionaliteit. Daarna kunt u inloggen met het bestaande email-adres en uw nieuwe wachtwoord.

Op 1 januari 2023 worden alle accounts die na de livegang niet zijn gebruikt verwijderd. Wilt u daarna toch gebruik maken van het Onvermogenportaal, vraag dan een nieuw account aan. Dit doet u via uw contactpersoon van het belastingkantoor of de gemeente.

Het Onvermogenportaal is een digitaal platform voor communicatie tussen Belastingkantoren en bewindvoerders. Met behulp van dit platform verloopt de communicatie tussen de belastingskantoren en bewindvoerders soepeler en zijn de doorlooptijden korter. Op het Onvermogenportaal kan de bewindvoerder zelf -met het eigen account- online een dossier voor de cliënt opstarten. Alle leden van de verenigingen die onder het LOBCM vallen, hebben -bij de start van de samenwerking- inloggegevens voor een account ontvangen.