skip to Main Content

Zoek je een waarnemer/achtervang? Heb je op je kantoor een vacature voor een bewindvoerder of ondersteuner? Op deze pagina vind je oproepjes van leden.

Wil je in contact komen met de onderstaande bewindvoerders of ben je zelf op zoek naar een waarnemer of nieuwe collega? Stuur een mail naar secretariaat@nbpb.nl. Oproepen worden twee maanden na plaatsing verwijderd.

 

Gezocht: collega-bewindvoerders (éénpitters) voor intervisie overleg – Regio Noord-Holland

Als éénpitter heb ik af en toe de behoefte om met collega’s te sparren en dingen te delen. Het liefst een paar die het niet altijd met mij eens zijn (af en toe wel ;-), maar die ook goed zijn in het op zoek gaan naar andere manieren van kijken en in discussies tegen elkaar aan schuren. Ideaal zou zijn als we een groep kunnen vormen van 5 a 6 éénpitters met het liefst allemaal 2 tot 5 jaar ervaring. De voorkeur gaat ernaar uit 1 keer per 2 maanden bij elkaar komen, uiteraard houden we hierbij rekening met de Corona-maatregelen.                                                                         Bericht mag je sturen naar edith@beschermingsbewindnhn.nl